Scooter Theorie Cursus Arnhem

Scooter Theorie Cursus Arnhem. De theoriecursus scooter wordt in 1 dag gegeven. Het theorie-examen is altijd direct na de theoriecursus. In 1 dag geven wij theorieles, leren wij je de tips en trucks en maken je een veiligere weggebruiker.

Alle dagen dat wij de theoriecursus voor de scooter verzorgen staan op deze pagina. De scooter theorie cursus  Arnhem en het theorie-examen zijn op dezelfde dag. Na afloop van de cursus loop je naar het CBR om het theorie-examen af te leggen.

Het CBR is op een paar minuten lopen gevestigd. Wij verzorgen de theoriecursus voor de scooter in Arnhem en Nijmegen. Andere plaatsen dan deze doen wij niet. Wij zijn overal op loopafstand van het CBR gevestigd. Alle beschikbare cursusdagen voor de scootertheorie staan op de website. Andere dagen dan deze zijn momenteel niet beschikbaar.

Deze pagina wordt uiteraard dagelijks bijgewerkt met de nieuwste cursusdagen. Contact met ons opnemen met de vraag wanneer een theoriecursus in de toekomst plaats zal vinden heeft geen enkele zin. Gewoon omdat wij dat ook niet weten, anders staat de datum bij ons op de website. De enige die dat in de hand heeft is het CBR. Deze instantie geeft de examenplekken vrij. Het is niet zo dat wij bij het CBR onbeperkt examenplaatsen kunnen inkopen. Integendeel zelfs!

Een theoriecursus inclusief het examen kost € 99,-. Volg je de cursus samen met 1 of meerdere vrienden zijn de kosten € 90,- per persoon. Voor verdere vragen kun je appen naar 0687267388

web designer san diego

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha