Moter Theorie Cursus Arnhem.

Moter Theorie Cursus Arnhem. De theoriecursus motor wordt in 1 dag gegeven. Het theorie-examen is altijd direct na de theoriecursus.
Het grootste gedeelte van de cursisten bestaat uit mannen en vrouwen die het zelf al een keer of 5 heeft geprobeerd bij het CBR. Want denken ze zelf: “Ik heb al zolang mijn rijbewijs. Dat doe ik wel even”. Welnu, het theorie-examen is toch een stuk moeilijker blijkt dan.
Na deze mislukte pogingen om het zelf te doen, wordt er dan het besluit genomen om toch maar een theoriecursus voor de motor te volgen. Dan komen deze mannen bij ons terecht.

Wij verzorgen de theoriecursus voor de motor in Arnhem en Nijmegen. Andere plaatsen dan deze doen wij niet. Je kunt bij ons gratis parkeren en wij zijn op een paar honderd meter van het CBR gevestigd.

Alle beschikbare cursusdagen voor de motortheorie staan op de website. Andere dagen dan deze zijn momenteel niet beschikbaar. Deze pagina wordt uiteraard dagelijks bijgewerkt met de nieuwste cursusdagen.

Contact met ons opnemen met de vraag wanneer een theoriecursus in de toekomst plaats zal vinden heeft geen enkele zin. Gewoon omdat wij dat ook niet weten, anders staat de datum bij ons op de website.
De enige die dat in de hand heeft is het CBR. Deze instantie geeft de examenplekken vrij. Het is niet zo dat wij bij het CBR onbeperkt examenplaatsen kunnen inkopen. Integendeel zelfs!

Een theoriecursus inclusief het examen kost € 99,-.
Volg je de cursus samen met 1 of meerdere vrienden zijn de kosten € 90,- per persoon.

Moter Theorie Cursus Arnhem. Voor verdere vragen kun je contact opnemen of appen naar 0687267388

web designer san diego

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

captcha